Παλιά ήταν κρεοπωλείο και πιστό στην προϊστορία του το «Ζήτω η Γιαγιά» σερβίρει κρεομεζέδες ασυνήθιστους.
Γυρνώντας (πάλι!) από την πόλη του φωτός, ο Βασίλης Μασσέλος έφερε στις αποσκευές του εντυπώσεις από ένα ιστορικό μπιστρό.
Μέχρι την Τουρκία έφτασε η χάρη μας και επί τη ευκαιρία δοκιμάσαμε εκπληκτικό κεμπάπ σε αυτή την αλυσίδα κεμπαμπτζίδικων.
Μια παλιά, αυθεντική µπρασερί στo µικρό νησάκι του Σηκουάνα.
Και μόνο για τη λακέρδα του αξίζει να το επισκεφθείτε...
Αν βρεθείτε στη Νέα Υόρκη, ο πολυταξιδεμένος συνεργάτης μας το προτείνει ανεπιφύλακτα.
Φουά γκρα, χτένια και τερίν σε ένα παριζιάνικο μπιστρό στη Saint Dominique.
Fusion κουζίνα με μεσογειακές πινελιές στο Cape Town; Κι όμως...