Σασίμι, σαρδέλες και φουά γκρα σε ένα φημισμένο εστιατόριο στην καρδιά της Νέας Υόρκης.
Ποιο είναι το καλύτερο ιαπωνικό εστιατόριο του Σίδνεϊ και ένα από τα καλύτερα του κόσμου;
Κυνήγι και ξερό ψωμί σε ένα πανδοχείο κοντά στο St. Moritz.
Η θέα μαγευτική, ο σεφ διακεκριμένος, το φαγητό παραδοσιακό με νότες ιαπωνικές και μια κάβα με 50.000 φιάλες στο Πιεμόντε της γειτονικής Ιταλίας.
Ένα από τα αυθεντικότερα μαγέρικα πολυτελείας του Παρισιού με παλιά μωσαϊκά και υπέροχο φαγητό.
Πολίτικη κουζίνα, πλούσια σε βούτυρο και αρώματα και το καλύτερο καϊμάκι εκμέκ, φυσικά στην Πόλη.