Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.
Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.
Με συνταγές της γιαγιάς και άλλες σημερινές, η οικογένεια Καρπαθάκη γλυκαίνει νησιώτες και στεριανούς, αρκεί αυτοί να ταξιδέψουν μέχρι τα μέρη τους.
Κρητική δημιουργική κουζίνα, βασισμένη σε παλιές παραδοσιακές συνταγές και υλικά από το κτήμα τους και ντόπιους παραγωγούς και κτηνοτρόφους.