Λίγη κανέλα στη σάλτσα του κιμά και αυτή η πινελιά με το σκορδάτο γιαούρτι και την πάπρικα απογειώνουν την κλασική μακαρονάδα.
Σκέτος χαμαιλέων ετούτη η σούπα, παίρνει τη γεύση από ό,τι λαχανικό μας βρίσκεται στο ψυγείο. Μμμμ, ό,τι πρέπει για το κρύο.
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή λαχανικά στον ατμό, και ένα ελληνικό Chardonnay στο ποτήρι.
Λέμε ότι η συνταγή είναι «για 6 άτομα», όμως όρκο δεν παίρνουμε... Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας ζητήσουν διπλή μερίδα!
Η σαλάτα του Μαγιού έχει απ’ όλα κι είναι πολύχρωμη. Συνοδεύει δε υπέροχα όλα τα ψητά.
Μια τέλεια μελωμένη σάλτσα για το τέλεια ψημένο, ζουμερό κρέας μας.
Πεντανόστιμα πιτάκια με τη φάβα που περίσσεψε. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με φασόλια ή φακές αφού πρώτα τα λιώσουμε.