Χριστόφορος Πέσκιας

  • Σήμερα μαγειρεύουμε

    Μοσχάρι γάλακτος αυγοκομμένο

    Υψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

  • Το «βρώμικο» της πλατείας Μαβίλη

    Μπορούμε να φτιάξουμε τη μισή ποσότητα, αν σερβίρουμε και άλλους μεζέδες, ή την κανονική δόση, αν δεν έχουμε προγραμματίσει να φτιάξουμε και άλλα εδέσματα.

  • Προδημοσίευση

    Κυπριακός καπαμάς

    Διαβάστε πρώτοι μία από τις συνταγές του αφιερώματος του Γαστρονόμου στην Κυπριακή κουζίνα.

  • To διάσημο μοσχάρι bourguignon της Julia Child

    H Αμερικανίδα μαγείρισσα που μύησε τους ομοεθνείς της στα μυστικά της γαλλικής κουζίνας οφείλει μέρος της δόξας της στη συνταγή αυτή. Μπελαλίδικη, αλλά άξια της φήμης της.

  • Calamari in umido (καλαμαράκια κοκκινιστά)

    Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.