Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.
Κυπριακά ντολμαδάκια, κρεατένια, απίθανα, ετοιμάζει ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας για αυτό το Σαββατοκύριακο.
Το λουκάνικο κάνει τη διαφορά καθώς ανανεώνει και εμπλουτίζει τη γεύση των φασολιών.
Ελαφρώς μπελαλίδικο κατά την προετοιμασία του, αλλά η νοστιμιά του σε αποζημιώνει στο ακέραιο.
Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία.
Μια απλή αλλά πεντανόστιμη σπαγκετάδα για να συνεχίσουμε χορτάτοι την εβδομάδα μας.
Αν δεν βρούμε μάραθο, βάζουμε άνηθο. Θα γίνει λίγο διαφορετική, αλλά εξίσου νόστιμη η σπαγκετάδα μας.