Τραγανές τηγανητές πατάτες όπως τις φτιάχνουν στη Μάνη.
Ιδανική μακαρονάδα για όποιον πεινάει και θέλει κάτι γρήγορο και γευστικό. Είναι έτοιμη σε 30' λεπτά!
Ιντριγκαδόρικη σαλάτα συνδυάζει τη ρόκα με πορτοκάλι και αχλάδι.
Πιάτο ημέρας που είναι έτοιμο στο άψε - σβήσε. Στα συν του η σάλτσα που μένει για να βουτήξουμε το ψωμί μας!
Σάλτσα από καραμέλα ξιδιού (καλά διαβάσατε) που όμοιά της δεν έχετε δοκιμάσει. Στον «Γ» Οκτωβρίου θα βρείτε ολόκληρο το γιορτινό μενού από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Η ξιδάτη σάλτσα που δημιουργείται όταν εξατμιστούν τα υγρά του ψησίματος είναι ο τέλειος επίλογος της μαγειρικής.
Κλασική κυπριακή συνταγή, που αν θέλουμε, εμπλουτίζουμε με ψητά χοιρινά λουκάνικα.