
Τις έχουµε συνηθίσει µαγειρευτές, όµως στο φούρνο κρατάνε το σχήµα τους, δεν «σαλιώνουν», ενώ αποκτούν και τη βαθιά νοστιµιά του ψητού.
Το λουκάνικο τρώγεται ευχάριστα όλο το χρόνο κι αυτή η σάλτσα του ταιριάζει απόλυτα!
Βάλτε τις μπίρες να παγώνουν και ξεκίνηστε την προετοιμασία...
Σαγανάκι φούρνου! Πιο υγιεινό από το κλασικό με αξεπέραστη νοστιμιά!
Συνοδεύεται ιδανικά από μια «ξανθιά»! Μπίρα... μα τι άλλο;
Ισως το ιδανικότερο φαγητό για κάλεσμα, καθώς είναι ευπαρουσίαστο και σερβίρεται εύκολα.
Η σαλάτα του καλοκαιριού που τα’ χει όλα!
Κάθε μήνα οι σεφ μας δημιουργούν ολοκαίνουργιες συνταγές αποκλειστικά για τον «Γαστρονόμο». Η Νένα Ισμυρνόγλου μας συστήνει το χοιρινό ψητό και ποσέ.