
Μια διαφορετική κοτόσουπα από τη Νένα Ισμυρνόγλου.
Ο συνδυασμός της ζεστής κολοκύθας με τη γραβιέρα, τη ρόκα και το προσούτο, θα σας εντυπωσιάσει.
Μια συνταγή από το Light & Healthy Ιανουαρίου.
Εύκολη, γρήγορη και πολύ γευστική ψαρόσουπα, ιδανική για χαμηλές θερμοκρασίες.
Πεντανόστιμη τυρόπιτα με μόλις 240 θερμίδες η μερίδα.
Μετά την ακατάσχετη κρεοφαγία των ημερών, ένα ψάρι είναι ό,τι πρέπει... ειδικά αν είναι νοστιμοφτιαγμένο.
Αφαιρούμε την κόρα από το μπαγιάτικο ψωμί και το μουλιάζουμε για λίγο σε γάλα. Ψήνουμε τις φέτες σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο ή λάδι και τις σερβίρουμε με μέλι ή μαρμελάδα.