Στο άψε σβήσε ετοιμάζουμε το ψαράκι και το στολίζουμε με το πιο καλοκαιρινό, δροσερό και αρωματικό λαχανικό... την κόκκινη ντομάτα.
Στο λεπτό ετοιμάζουμε ζυμαρικά με ξιδάτη σάλτσα και πεντανόστιμο ελληνικό τυρί.
Πικάντικη η γέμιση, αφράτο και μυρωδάτο το μείγμα του κιμά, «εξισορροπιστική» η σος μουστάρδας. Ενα ρολό-αποκάλυψη.
Μια γρήγορη τηγανιά με μπόλικες πιπεριές που δίνουν πλούσια γεύση και αρώματα στο κρέας. Μπορείτε να τη συνοδέψετε με τηγανητές πατάτες ή πιλαφάκι.
Στο «Γ» που κυκλοφορεί στις 13/08 θα βρείτε μεζεδάκια για να συνοδέψετε τα καλοκαιρινά απογεύματα σας.
Μοναδικά φρουτογεύματα ιδανικά για τα ζεστά μεσημέρια του Αυγούστου θα βρείτε στο «Γ» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 13/08 με την Καθημερινή.
Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο και ζυμαρικά της αρεσκείας μας έτοιμα σε λιγότερο από μισή ώρα. Για περισσότερες γρήγορες και καλοκαιρινές συνταγές αναζητήστε τον «Γ» Αυγούστου στις 13/08.
Πρωτότυπη τάρτα ντομάτας ότι πρέπει για να κλέψετε τις εντυπώσεις στο τραπέζι.