Το σαββατοκύριακο φτιάχνουμε πεντανόστιμο ψαράκι με γλιστρίδα κοκινιστά.
Οι φακές Φενεού είναι μικρές, μαύρες, ευκολόβραστες, με γεμάτη γεύση και εδώ και 2 χρόνια είναι και ελληνικές.
Ιδιαίτεροι συνδυασμοί γεύσεων που αναστατώνουν τον ουρανίσκο μας.
Το σκοτύρι είναι ένα αλειφώδες τυρί, με πικάντικη γεύση και άρωμα από πιπέρι και θρούμπι και δίνει έξτρα νοστιμιά στο φαγητό μας.
Πλούσιο φαγητό που θα χορτάσει ολόκληρη η οικογένεια.
Η πικάντικη σάλτσα μουστάρδας ταιριάζει απόλυτα με την γεύση του φρέσκου κολιού.
Φανταστική σαλάτα με αμπελοφάσουλα και τυράκι, έξτρα τραγανό.
Απόλυτα καλοκαιρινή σαλάτα με νότες δροσιάς.