Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει επίσης µε χοιρινό και µε κοτόπουλο.
Δεν έχεις φάει πιο αρωματικό σουβλάκι!
Η καλύτερη μακαρονάδα με κυδώνια. Μόνο προσοχή στο καθάρισμα.
Για έξτρα νοστιμιά, μπορούμε να τρίψουμε τα ψητά σκόρδα πάνω στη σάρκα του ψαριού ή στις γλυκοπατάτες.
Εύκολο και γρήγορο πιλάφι για αποτοξίνωση μετά την Τσικνοπέμπτη.
Η καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Εχεις φάει την κλασική λαχανοσαλάτα άντε και την πολίτικη. Τι θα έλεγες για μια ζεστή με σύγλινο και πορτοκάλι όμως;