Καθώς τα κρεατοφαγικά στέκια κατακτούν την Αθήνα, η Αγία Παρασκευή δε θα μπορούσε να μείνει έξω από το χορό.
Συστημένοι από Σαντορινιούς καλοφαγάδες πήγαμε στο μαγαζί της Ρόζας Δαμίγου που λειτουργεί από το 1983.
Μια ταβέρνα που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.
Αν το χρυσάφι της Ελλάδας είναι το ελαιόλαδο, τότε το πρώτο «κοσμηματοπωλείο» της Αθήνας μόλις άνοιξε στο Χαλάνδρι.
Φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται αυτή την περίοδο υπαίθρια στη χώρα μας.