Το «πορτοκαλένιο» από τα Κύθηρα.
Ψωμιά κάθε λογής, καμωμένα με γνήσιο προζύμι, γίνονται ανάρπαστα καθημερινά στο φούρνο του Ντάνου στη Σύρο.
Κάνουμ ε «κλικ» στα ράφια του www.houseofwine.gr και γεμίζουμ ε το καλάθι μ ας με κρασιά και ό,τι ποτό λαχταράει η ψυχή μας.
Ένα γαστρονομικό κουτί γεμάτο με εγχώρια, εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.
Σε μια επίσκεψή του στη χώρα μας, ο πρωτοπόρος οινοποιός της Νέας Ζηλανδίας, γνωστός για τα ιδιαίτερα λευκά κρασιά του, μας αφηγήθηκε την ιστορία του και μοιράστηκε μαζί μας το πάθος του για τη φωτογραφία.