Γεωργία Ζαβιτσάνου

  • Παραπέρα

    Στη «δύσκολη» Αχαρνών το Parapera φαίνεται να κερδίζει το δύσκολο στοίχημα που έχει βάλει. Και έχει και ωραίο φαγητό.

  • «Στην Αγορά» (Μεσολόγγι)

    Παστός σπάρος, πετάλια, λιγδοπούλες, μιξινάρια και άλλα «άγνωστα» και πεντανόστιμα εκ θαλάσσης και λιμνοθαλάσσης...

  • Το Άνθος

    Ένα παλιό μαγέρικο με ατμόσφαιρα από παλιά ελληνική ταινία.

  • Resto bio restaurant

    Ένα all day στέκι στο κέντρο της Αθήνας με νόστιμη, βιολογική κουζίνα.

  • Ξυπόλητος (Λούτσα)

    Ψάρια και λίγα αλλά καλά ορεκτικά σε μια ταβέρνα στην Αρτέμιδα που μετρά 54 χρόνια ζωής.  

  • Επισκεφτήκαμε το

    Ελλήνων πίτες

    Χειροποίητες πίτες με μεράκι και άλλα νόστιμα στο καινούριο (τυρο)πιτάδικο του Παγκρατίου.