Τα αυγά διαχωρίζονται πιο εύκολα όταν είναι φρέσκα, γιατί τότε ο κρόκος έχει πιο βαριά και σφιχτή δομή και παραμένει ενιαίος. Αντίθετα, όταν τα αυγά είναι πολλών ημερών, η σύσταση του κρόκου είναι πιο χαλαρή με αποτέλεσμα να ενώνεται με το...
Ευφάνταστες πασχαλινές σοκολατοδημιουργίες από το μετρ της ζαχαροπλαστικής.
Προσεγμένη ελληνική κουζίνα σε μια ταβέρνα αξιώσεων στο Κουκάκι.
Μια καλή εκδοχή κινέζικης ταβέρνας στον Πειραιά, με όλο το αναγκαίο διακοσμητικό κιτς και υπέροχα ντάμπλινγκς.
Συνοδεύουμε με μια δροσερή μαρουλοσαλάτα και μπόλικο ψωμί.
Ενα αξιοζήλευτο τυροκομείο στην Ήπειρο παράγει εκλεκτά παραδοσιακά – και όχι μόνο – τυριά.