Με μια διαφορετική γέμιση θα «φουσκώσουμε» τις πιπεριές μας και το γευστικό αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει!
Είναι οι ζουμερές μελιτζάνες; Είναι το κοκκινιστό μοσχαράκι; Αυτό το πιάτο πάντως είναι μια αποκάλυψη.
Το μυστικό της περίφημης νησιωτικής συνταγής είναι το σιγανό ψήσιμο.
Ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών, έφτασε και έχει μαζί του έναν συλλεκτικό «Γ» με τις καλύτερες και πιο γρήγορες καλοκαιρινές συνταγές! Απολαυστικό αφιέρωμα σε δροσερά και πλούσια φρουτογεύματα και φυσικά το Foodie guide, τον καλύτερο οδηγό φαγητού...
Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων.
Υλικά (για 2 πίτες): 1½ φλιτζ. τσαγιού ρεβιθάδα με το ζουμί της, 1 ματσάκι ρόκα, ψιλοκομμένη (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο σαλατικό της αρεσκείας μας), 1 ντομάτα, σε ψιλά καρέ, 1 κουτ. γλυκού ξερός δυόσμος, τριμμένος, 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 κουτ....
Υλικά: Για τη γέμιση: 1½ φλιτζ. τσαγιού περισσεύματα από ιμάμ, σε μικρά κομμάτια, 1 φλιτζ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα, 1/2 φλιτζ. τριμμένο κασέρι ή άλλο κίτρινο τυρί που έχουμε στο ψυγείο, 1/2 φλιτζ. τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό, 1 κουτ. γλυκού ξερός...