Συνοδεύουμε με ψωμί της αρεσκείας μας και με μια απλή ντοματοσαλάτα.
Ένα αρωματικό «ντύμα» θα νοστιμίσει μοναδικά το ελαφρύ φιλέτο μας. Στο πλάι μια ντοματοσαλάτα και είμαστε έτοιμοι...
Το καλοκαιρινό μυρωδικό «παρφουμάρει» μοναδικά τα μαγειρέματα μας. Μέχρι και στους «μύκητες» τρύπωσε...
Μια συνταγή για διαφορετικά γεμιστά, μόνο με πιπεριές, με κουσκούς αντί για ρύζι, και με συ-ντο-μό-τα-το ψήσιμο.
Ντομάτες, να τις πιεις στο ποτήρι!
Τηγανίζουμε καλαμαράκια, χωρίς αλεύρι, και, αφού ροδίσουν, τα «γλυκαίνουμε» προσθέτοντας ντομάτα και μαγειρεύοντας για ολίγα ακόμη λεπτά.
Να ένα σάντουιτς ελληνικό, χορταστικό αλλά και ισορροπημένο, απλό αλλά και μια ιδέα γκουρμέ...