Λίγο η παράδοση της μαγειρίτσας, λίγο οι οικοδέσποινες που είναι χρυσοχέρες και γεμίζουν το τραπέζι γαρδούμπες και μεζέδες, λίγο οι άντρες που αναλαμβάνουν την κατασκευή του κοκορετσιού, οι συκωταριές δίνουν και παίρνουν τις μέρες του Πάσχα....
Οι βιολογικές ντομάτες που αγοράσαμε προσφάτως άρχισαν να ζαρώνουν έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες εκτός ψυγείου. Πώς εξηγείται αυτό;
Την ώρα που το ελληνικό κρασί έχει ριζώσει για τα καλά στην εγχώρια αγορά και ταυτόχρονα εισρέει σε μενού εστιατορίων και καταστήματα του εξωτερικού, ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών σημειώνεται στον 12ο Διαγωνισμό για τον Καλύτερο Ελληνα Οινοχόο της...
Πιάτο, πιρούνι, κάμερα, γράφουμε!
Ένα νέο wine bar προσφέρει κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα.