Προτιμάμε τα φασολάκια που έχουν έντονο πράσινο χρώμα, ζωηρό.Αποφεύγουμε όσα έχουν κηλίδες, σημάδια ή είναι κιτρινισμένα.Διαλέγουμε όσα είναι σφριγηλά.Όταν τα λυγίζουμε, πρέπει να σπάνε και όχι να κόβονται· αυτό είναι σημάδι πως η επιδερμίδα...
Ο Φίλιππος Θεοχάρης, γεωπόνος, κατάφερε μετά από πολλά πειράματα να καλλιεργήσει την κάππαρη, το φυτό-σύμβολο της ανυποταγής.
Ο Βαγγέλης Γείτονας συνδύασε τις δυνατότητες που του παρείχε ο τόπος με τη σκληρή δουλειά. Αποτέλεσμα, μια επιτυχημένη εξαγωγική επιχείρηση και ένα πεντανόστιμο προϊόν.
Μια μικρή ταβερνο-όαση σε μια κρυψώνα στο κέντρο της Αθήνας.
Ένα ultra σύγχρονο μπαρ-εστιατόριο στο Ναύπλιο με ζηλευτή κάβα και καλό φαγητό.