Καλλιόπη Πατέρα

  • Βραβεία Ποιότητας 2012

    Τα πρώτα ελληνικά βιολογικά αυγά

    Η εταιρεία Βλαχάκη είναι η πρώτη που παρήγαγε βιολογικά αυγά, εκτρέφοντας την πλειονότητα των πουλερικών της σε αχυρώνες και όχι σε κλωβούς.

  • Βραβεία ποιότητας 2012

    Το ούζο που κατέκτησε τον κόσμο

    Το ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου εξάγεται σε όλο τον κόσµο, ωφελώντας την τοπική οικονομία αλλά και τη διεθνή εικόνα της χώρας.

  • Βραβεία Ποιότητας 2012

    Ο κόσµος του τσαγιού και των ελληνικών βοτάνων

    Ακούγοντας τον Στέφανο Παπατζιάλα να µιλάει για το τσάι, ολόκληρος ο κόσµος του τσαγιού, µε τον πολιτισµό και τις παραδόσεις του, ανοίγεται µπροστά µας. Και όχι µόνο αυτός. ∆ίπλα του στέκονται ισάξια τα άγρια ελληνικά...

  • Βραβεία Ποιότητας 2012

    Τα πρώτα ΠΟΠ µήλα στην Ευρώπη

    Στα εκατό και πλέον χρόνια της ζωής του, ο Αγροτικός Συνεταιρισµός «Ζαγορίν» αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης για όλη την περιοχή του Πηλίου.

  • Βραβεία Ποιότητας 2012

    Το καλαθάκι της Λήμνου

    Ενα εξαιρετικό τυρί, που θυμίζει φέτα, είναι το καλαθάκι της Λήμνου, προϊόν ΠΟΠ. Από τα εκλεκτότερα, αυτό που παράγουν οι αφοί Χρυσάφη.

  • Αγροτικός συνεταιρισμός ελαιοπαραγωγών «Νηλέας»

    Το εξαιρετικό λάδι του Νηλέα

    Στη Μεσσηνία, εκεί όπου ξέρουν από καλό λάδι, μια ομάδα παραγωγών κατάφερε κάτι πιο σημαντικό: να θέσει και να επιτύχει συλλογικούς στόχους.

  • Τιμητικό Βραβείο

    Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

    Το τιμητικό βραβείο δίδεται για το 2012 στη σχολή που εκπαιδεύει τους αυριανούς τυροκόμους της Ελλάδας.