Οταν φτιάχνουμε ζωμό, ένας καλός τρόπος να τον αποθηκεύσουμε είναι να τον φυλάξουμε σε σκεύος που κλείνει ερμητικά στην κατάψυξη. Επίσης, για να μην χρειάζεται να ξεπαγώσουμε όλη την ποσότητα, μπορούμε να φυλάξουμε το ζωμό σε παγοθήκες. Έτσι όταν...
Διπλασιάστηκε τα τελευταία 30 χρόνια ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από παχυσαρκία.
Πραγματική απειλή η έλλειψη τροφίμων και η συνεπαγόμενη αύξηση των τιμών τους δηλώνουν οι διεθνείς οργανισμοί.
Νόστιμο, ξεχωριστό ψωμί από αλεύρι ντίνκελ ολικής άλεσης σε ένα μικρό αρτοποιείο στο Κουκάκι.
Ένας παραγωγικός και σύγχρονος αγροτικός συνεταιρισµός.