Καλλιόπη Πατέρα

  • Ρεπορτάζ

    Φιστίκι Αιγίνης

    Αλλο ένα από τα ΠΟΠ προϊόντα της χώρας μας, που ξεχωρίζει για την ποιότητά του. Με αφορμή το «Φεστιβάλ», επισκεφθήκαμε το νησί και μιλήσαμε με τους παραγωγούς. 

  • Ρεπορτάζ

    Τα κεράσια του «Αγίου Λουκά»

    Ο Ολυμπος να ’ναι καλά και ο παπα-Γιώργης, και τρώμε σήμερα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη τα γλυκά και τραγανά κεράσια του Συνεταιρισμού Κερασοπαραγωγών Ράχης «Ο Αγιος Λουκάς».

  • Αφιέρωμα του Saveurs στην ελληνική φέτα

    Eλληνική ή τίποτα!

    Ενα εκ των καλυτέρων περιοδικών φαγητού στον κόσμο, το γαλλικό Saveurs, μιλάει για την υπεροχή του ελληνικού τυριού. 

  • Με παράδοση στην τυροκομία

    Στη Δήμαινα ξέρουν από φέτα

    Σε ένα χωριό κοντά στην Επίδαυρο, ο Δημήτρης και η Αλεξάνδρα Καραμπέτσου παράγουν μια φέτα που μας κέρδισε με τη θεσπέσια, ελαφρώς πικάντικη και αλμυρούτσικη γεύση της.