Καλλιόπη Πατέρα

  • Εκλεκτό ελληνικό ρύζι και όσπρια

    Βραβείο παραγωγής ρυζιού και οσπρίων: «Αχελώος»

    Στο Αγρίνιο, στο Δέλτα του Αχελώου, καλλιεργείται με προσοχή και φροντίδα ένα από τα ωραιότερα ελληνικά ρύζια, της εταιρείας «Αχελώος». Η ίδια εταιρεία παράγει και όσπρια σε συνεργασία με Ελληνες παραγωγούς.

  • Οι... 5 σωματοφύλακες του αττικού αμπελώνα

    Βραβείο Ποτού: «Wines of Athens»

    Πέντε οινοποιοί που δραστηριοποιούνται στην ίδια περιοχή και καλλιεργούν την ίδια ποικιλία αποφασίζουν σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή να συνεργαστούν. Τους ενώνει το κοινό πάθος γι’ αυτή την ποικιλία, το Σαββατιανό, και για έναν...

  • «Μέλισσα», η ιστορία μιας οικογενειακής επιχείρησης

    Βραβείο προϊόντος ευρείας καταναλώσεως: Mακαρονοποιία «Μέλισσα - Κίκιζας»

    Συστάσεις δεν χρειάζεται η «Μέλισσα»· βρίσκεται μέσα στα ελληνικά σπίτια εδώ και 70 χρόνια. Μακαρόνια υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή και μια ανθούσα εν καιρώ κρίσεως επιχείρηση.

  • Στην υπηρεσία του ελληνικού ελαιολάδου

    Τιμητικό Βραβείο: Έφη Χριστοπούλου, Μαρία Λαζαράκη

    Ο Νίκος Ψυλλάκης για το ελληνικό λάδι και η Σταυρούλα Κουράκου για το ελληνικό κρασί άνοιξαν δρόμους και προσέφεραν τη βάση για την ανάπτυξή τους από τη θέση ενός απλού δημοσίου υπαλλήλου. Tα χνάρια τους ακολούθησαν η Εφη Χριστοπούλου και η Μαρία...