Η Ζωή Βιδάλη φτιάχνει
Κέικ-τούρτα ουράνιο τόξο
Η νεαρή κυρία των «Sweet Spot» μάς μαθαίνει τα «αρχιτεκτονικά», τα διακοσμητικά και τα ζαχαροπλαστικά κόλπα για το εξαώροφο γλυκό ουράνιο τόξο.
Η νεαρή κυρία των «Sweet Spot» μάς μαθαίνει τα «αρχιτεκτονικά», τα διακοσμητικά και τα ζαχαροπλαστικά κόλπα για το εξαώροφο γλυκό ουράνιο τόξο.
Ο αγαπημένος μας συνεργάτης μάς υποδέχτηκε στο εργαστήριό του στο Χαϊδάρι, όπου μας ετοίμασε βήμα-βήμα ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά των ζαχαροπλαστείων «Σοκολάτα».
Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.
Το πιο γνωστό αυστριακό γλυκό μετά την Sacher Torte.
Πριν αποχαιρετήσουμε τα καλοκαιρινά φρούτα, ετοιμάζουμε βήμα-βήμα ένα υπέροχο σουφλέ.
Στα γενέθλια ή απλώς σε ένα καλοκαιρινό κάλεσμα αυτή η πανεύκολη τούρτα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.
Ιδανικό κέρασμα για τα παιδικά πάρτι, αλλά και μια ωραία ιδέα για αυτοσχέδια μπομπονιέρα.