Σεμινάρια... σοκολάτας!
Ο καταξιωμένος σεφ πατισιέ συνεργάζεται με τη Nestlé Professional, και δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα σε επαγγελματίες baristi να εκπαιδευτούν στην παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας Nestlé.
Τι συμβαίνει όταν ο επαγγελματικός κλάδος μιας από τις πιο γνωστές εταιρείες παραγωγής σοκολάτας συνεργάζεται με τον πλέον καταξιωμένο Έλληνα σεφ ζαχαροπλαστικής; Συμβαίνουν σεμινάρια, και μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου!
Η Nestlé Professional, σε συνεργασία με τον Στέλιο Παρλιάρο διοργανώνει μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες baristi, με αντικείμενο το πολύ αγαπημένο σε όλους ρόφημα σοκολάτας, στο εργαστήριο Sweet Alchemy, στην Κηφισιά.
Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, o Στέλιος Παρλιάρος βάζει όλη του την τέχνη εκπαιδεύοντας τους baristi στη σωστή παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας, με πρώτη ύλη του τις ποιοτικές σοκολάτες Nestlé Chocolate και Λευκή σοκολάτα.
Ο καταξιωμένος σεφ πατισιέ δημιουργεί ροφήματα απλά, όπως το ρόφημα λευκής σοκολάτας με αμύγδαλο, αλλά και πιο περίπλοκα, όπως το γευστικό ρόφημα σοκολάτας με πιπέρι καγιέν, διδάσκοντας, ταυτόχρονα τους επαγγελματίες να συνδυάζουν την κάθε γεύση με τα σωστά υλικά και αποκαλύπτοντας «μυστικά» tips για τον ιδανικό τρόπο σερβιρίσματος του αγαπημένου ροφήματος.