Κρύο Charlotte από φράουλες
Μια εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή που θα καταπλήξει όσους τη δοκιμάσουν!
Υλικά
- 4 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’Or Crème Caramel
- 16 μπισκότα σαβαγιάρ
- 8 κ.σ. λικέρ Irish Cream
- 12 φράουλες
- 4 κ.σ. σιρόπι φράουλα
Μερίδες 4
Προετοιμασία 15' Αναμονή 20'
ΔιαδικασίαΣπάμε τα σαβαγιάρ στη μέση.
Ρίχνουμε το λικέρ σε ένα μικρό μπολ. Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο λικέρ μέχρι να απορροφηθεί όλο.
Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί σε 4 μικρά μπολ και βάζουμε τα σαβαγιάρ στα τοιχώματα με τη στρογγυλή πλευρά προς τα πάνω.
Γεμίζουμε τα μπολ με Carte D’Or Crème Caramel.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε τα μπολ σε πιάτα σερβιρίσματος.
Γαρνίρουμε με 3 φράουλες, ραντίζουμε με το σιρόπι φράουλας και σερβίρουμε.
(0)
Σχολιάστε