Για γλυκά και αλμυρά μαγειρέματα

Πετιμέζι από την Αρκαδιανή

{
}

Χρώμα καμένης καραμέλας, άρωμα καφέ και ευωδιά ψημένου μούστου. Το πετιμέζι μπορεί να έχει πολύ περισσότερες εφαρμογές από τα κλασικά μουστοκούλουρα και τη μουσταλευριά, τόσο σε ζαχαροπλαστική όσο και μαγειρική. Η υπόπικρη γεύση του με την ντελικάτη γλύκα δίνουν χαρακτήρα στα κέικ, στην πανακότα ή στο γιαούρτι, αλλά και σε χορτόπιτες και σε γλυκομαγειρέματα με κρεατικά και πουλερικά.

 

 
Στο Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής και στη Ματσούκα.
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ