Σοκολατίνα...απενοχοποίηση τώρα!

01/02
{
Φωτογραφίες ΝΤΙΑΝΑ ΚΑΡΤΣΑΓΚΟΥΛΗ
}

Ναι ξέρω, όταν ακούτε Cookoovaya, συνειρμικά σας έρχονται στο μυαλό τα ταρτάρ του Κοσκινά, οι σαλάτες του Ζουρνταζή ή ο λαχανοντολμάς του Καραθάνου. Είναι που δεν έχετε δοκιμάσει την τρούφα. Ε ναι, για γλυκό σάς μιλάω.

 

Σοκολατίνα από σοκολατίνα διαφέρει. Κι αυτό γιατί υπάρχουν οι light εκδοχές τους, οι οποίες είναι σχεδόν σαν να αισθάνονται ενοχές για το πόσο γλυκές θα πρέπει να είναι και απαρνιούνται το σιρόπι τους, την μπόλικη κουβερτούρα τους, την τρούφα... ό,τι τις κάνει να είναι ο εαυτός τους δηλαδή. Με κάτι τέτοια όμως ενοχικά, πασχίζουμε να βρούμε σωστή σοκολατίνα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας (όχι ότι δεν υπάρχουν). Μια βαρέων βαρών με τα όλα της βρήκαμε τελικά σε εστιατόριο. Η τρούφα της Cookovaya είναι από τα πιο ωραία γλυκά που δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό. Πλούσια κρέμα, αφράτο παντεσπάνι με μπόλικο σιρόπι και τρούφα παντού. Τα 4 τελευταία κομμάτια τα φάγαμε σήμερα στο γραφείο. Από αύριο θα υπάρχει νέο σοκολατογλυκό στο εστιατόριο. Ανυπομονώ!

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ