Ιούλιος 2013
Ο Γιώργος Δεμοιράκος έφτιαξε παρέα με τον γιο του Πέτρο τα κουλουράκια με 3 είδη βουτύρου από το τεύχος 30 (σελ. 77).
Από τα κέικ υπερπαραγωγή η Δέσποινα Κιτσιούλη έφτιαξε το αφράτο κέικ με κρέμα μασκαρπόνε και λεμόνι από το τεύχος 25 (σελ. 36) και έβαλε περισσότερη κρέμα!
Η Αγγελική Μαντά έφτιαξε πολλά πολύχρωμα γλειφιτζούρια (δείτε τη συνταγή βήμα-βήμα εδώ).
Η τάρτα από σφολιάτα με κρέμα και φράουλες από το τεύχος 31 (σελ. 54) έγινε τούρτα με τρία κεράκια για τα γενέθλια του γιου της Δέσποινας Κιτσιούλη.
Ο Αργύρης Μπερδέκας έφτιαξε με τη βοήθεια της πεντάχρονης κόρης του Εύας την τούρτα με άσπρη και μαύρη σοκολάτα από το τεύχος 30 (σελ.68).
Η Αγγελική Ανδρούτσου έφτιαξε το κουνάφα από το αφιέρωμα στα αιγυπτιακά γλυκά του τεύχους 33, σελ. 106.
Η Μαρία Παναγούτσου μας έστειλε τον γιο της Γιάννη την ώρα που ξεφυλλίζει τις γλυκές ιστορίες Απριλίου.
Η Λίζα Βαφιαδάκη έφτιαξε τα σοκολατένια γλειφιτζούρια από το (τεύχος 26, σελ. 108).
Η Κατερίνα Ανδρεάδη έφτιαξε την τούρτα με κρέμα λεμόνι και καμένη μαρέγκα από το τεύχος 27 (σελ. 42).
Ο Νίκος Μπάλης έφτιαξε την τούρτα με κρέπες και μους σοκολάτας από το τεύχος 6 (σελ. 117).
Η Χρύσα Πλουμίδη έφτιαξε το κέικ με κακάο και μπανάνες από το τεύχος 25 (σελ. 126) και το εμπλούτισε με επικάλυψη σοκολάτας και καρύδα.
«Η σαρλότ με μασκαρπόνε και φράουλες από το τεύχος 30 (σελ. 64) ήταν ο ορισμός της ανάλαφρης, φρέσκιας, φρουτοβελούδινης γεύσης» μάς περιγράφει η Κρυσταλλία Παπάζογλου.
Η Χρύσα Πλουμίδη πειραματίζεται με τα μικρά κέικ ελαιολάδου του τεύχους 33 (σελ. 55) μόνο που τα σιροπιάζει και προσθέτει γέμιση κρέμας τυριού και σπιτική μαρμελάδα φράουλα.
Η Αγγελική Τσαουρδά έφτιαξε τη μαρμελάδα βερίκοκο του τεύχους 23 (σελ. 49) και έβαλε και τις ετικέτες που δίναμε δώρο.
Η Νόρα Σπηλιοπούλου δεν φτιάχνει τα τσουρέκια του Στέλιου Παρλιάρου (τεύχος 10 σελ. 39) μόνο το Πάσχα, αλλά και όλο το χρόνο.
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr