Σεπτέμβριος 2013
(τεύχος 30, σελ. 133)
«Μόλις το έφτιαξα το φωτογράφισα για να σας το στείλω διότι εξαφανίστηκε αμέσως!!! Πεντανόστιμο και πρωτότυπο το χαρακτήρισαν όσοι δοκίμασαν!!!»
(τεύχος 33, σελ. 43)
(τεύχος 1, σελ. 34)
«Πραγματικά πολύ πιο νόστιμος απ όσο δείχνει!» (τεύχος 30 σελ. 114)
«Τη ζωγραφιά του Βαν Γκογκ στον καμβά την έκανα το 2007 και τώρα την έκανα πάνω σε κέικ με βρώσιμα χρώματα και πινέλο - για κέικ έκανα το σοκολατένιο κέικ με άρωμα λεμόνι (τεύχος 6, σελ. 80) και για βουτυρόκρεμα έκανα αυτή με βανίλια υποβρύχιο (τεύχος 13, σελ. 136) ενώ πρόσθεσα και ένα σφηνάκι limoncello.»
(τεύχος 25, σελίδα 132)
(τεύχος 33, σελ 41)
«Η γεύση τους ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!!!!» (τεύχος 33, σελ.75)
- Ρολό με γέμιση κρέμας λεμονιού (τεύχος 33, σελ. 48)
- Κορμός Black Forrest (τεύχος 7, σελ. 60 )
«Έγινε τέλειο!!» (τεύχος 30, σελ. 103)
«Αντί για φρυγανιές έβαλα σαβουαγιάρ» (τεύχος 22, σελ. 45)
(τεύχος 30, σελ. 77)
Αιγυπτιακό σάμαλι ηλιοκαμένο! (Τεύχος 33, σελ.107)
- Κρέμα με μέλι (τεύχος 32, σελ. 81)
- Πανακότα με γιαούρτι και σταφύλι γλυκό (τεύχος 32, σελ. 45)
«Τόσο απλά, με ένα καραμελόχαρτο και ζωγραφίζοντας ένα κερασάκι ετοίμασα τη "συσκευασία δώρου" για τις μαρμελάδες μου! Πραγματικά οι φιλοί εκτιμούν όσο τίποτα άλλο για δώρο, ένα σπιτικό γλυκό.. ακόμα κι ένα βάζο μαρμελάδα»
(τεύχος 33, σελ. 30)
St. Honore (τεύχος 24, σελ. 34)
(τεύχος 6, σελ. 80)
«Την κάνουμε στο σπίτι κάθε φορά που έχουμε όρεξη για κάτι δροσερό!» (τεύχος 21, σελ. 74)
«Σας στέλνω μία σαρλότ με μους σοκολάτα, κρέμα τυριού και κρέμα τριαντάφυλλο που έφτιαξα για τα γενέθλια της μητέρας μου.»
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.