Δεκέμβριος 2013
Ginger bread house
Βενετία Κατραβά μέσω emailΗ Βενετία από την Πάτρα φτιάχνει Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και μας λέει πως «όταν ξεκινάς, δύσκολα σταματάς!» (τ. 17, σελ. 147)
Με αμύγδαλο, αντί για καρύδι
Mαρία Κανατά μέσω emailΗ Μαρία φτιάχνει καρυδόπιτα με μους λευκής σοκολάτας και σος πορτοκαλιού που έγινε με αμύγδαλο αντί για καρύδι (τ. 34, σελ. 40).
Μπισκότι με κράνμπερις από το εορταστικό τεύχος (τ. 37, σελ. 70)
Τούρτα πραλίνα με μπισκότο φουντουκιού έφτιαξε η Θεοδώρα για τα 23α γενέθλιά της (τ. 35, σελ. 114)
Ανάρπαστο, σύμφωνα με τη Μαρία! (τ. 36, σελ. 34)
Η Ζωή είναι φανατική αναγνώστρια του περιοδικού, και έφτιαξε το κέικ ο σοκολά (τ.36, σελ.14) στο οποίο πρόσθεσε γκανάς κουβερτούρας γάλακτος, «γιατί μας αρέσει!», όπως μας λέει.
Η Άννα από την Καβάλα φτιάχνει την τούρτα σοκολατίνα του προηγούμενου τεύχους (τ. 36, σελ. 41).
Η τούρτα λεμόνι με ιταλική μαρέγκα (τ. 27, σελ. 42) είναι για την Έρη και τον Πάνο, όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης μας, Αντώνης.
Ρολό με άλειμμα πραλίνας (τ. 36, σελ. 108), τέλειο στη γεύση, όπως μας διαβεβαιώνει η αναγνώστριά μας, Μαϊράμ.
Η Κατερίνα Καλλιόπη Μουλουδάκη γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά της παρέα με τον αδερφό της Γιάννη και τους φίλους τους, με μια ρόζ τούρτα μους σοκολάτας γάλακτος (τ. 36, σελ. 96)
Το σοκολατένιο γαλακτομπούρεκο του τεύχους 35 (σελ. 26), με πορτοκάλι!
Η Corine, blogger στο Les Delices de Coco, φτιάχνει μωσαϊκό σε τερίνα (τ. 8, σελ. 100).
Η Ελίνα έφτιαξε την τούρτα concorde (τ. 6, σελ. 39), και, όπως μας λέει, αποφάσισε να την αλλάξει λίγο, με μπεζεδάκια σοκολάτας και ροζέτες σαντιγύ.
Κούκι και μπράουνι δύο σε ένα, τ. 36, σελ. 64.
Πάστα ''Κασετίνα'' με Κρέμα Σεράνο (τ. 36, σελ. 36)
Η Ελένη Φραγκοπούλου φτιάχνει την πάστα τζιαντούγια - σοκολάτα (τ. 36, σελ. 42) σε μορφή τούρτας, και ο Βαρτάν περιμένει πώς και πώς να ορμήξει.
Μπράουνι με σοκολάτα γάλακτος και καρύδια, από το τεύχος 36
Ο Αριστοτέλης Κυριλλίδης μας στέλνει «την καλύτερη γενέθλια τούρτα από την Σύρμω Κυριλλίδου για τα γενέθλιά της: η νέα μπλακ φόρεστ» (τ. 27, σελ.50).
«Η μαμά Ειρήνη έφτιαξε την υπέροχη τούρτα από πουράκια (τ. 21) για την κορούλα της Κατερίνα», μας γράφει η Δήμητρα Συρίγου.
Η Άννα από την Καβάλα έφτιαξε τις καραμέλες απο το τεύχος Νοεμβρίου (τ. 36, σελ. 99)
Η Αναστασία έφτιαξε κέικ σοκολάτας (τ. 6, σελ. 80), με μους λευκής σοκολατάς - βανίλιας και επικάλυψη ganache με σοκολάτα γάλακτος.
Μπισκότα με λευκή σοκολάτα και μαστίχα (τ. 1, σελ. 68) και cookie-brownie από το τεύχος Νοεμβρίου (τ. 36, σελ 64)
Κέικ Ο Σοκολά, από τη Νόνη (τ. 36, σελ. 14)
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.