12345678910...12
Το μίλφειγ του Κωνσταντινίδη και 3 παραλλαγές από τον Νικόλαο Νερολαδάκη!
Παραδοσιακό μιλφέιγ
12345678910...12
Δίχρωμες σοκολατίνες από τον Τάσο Τυρανόπουλο.
Αριστερά: Μους σοκολάτα γάλακτος με μπαβαρουάζ καραμέλας και τραγανή βάση πραλίνας
Δεξιά: Σοκολατίνα με φράουλες και μασκαρπόνε
12345678910...12
Ο Βέλγος μετρ Στέφεν Σιβέ ετοιμάζει κλασικά γλυκά με ανοιξιάτικο αέρα.
Αριστέρα: Εκλέρ βανίλια-φράουλα
Δεξιά: Πάβλοβα με φρούτα του δάσους
12345678910...12
Cookies νέας γενιάς από τον Αλέξανδρο Κόκκορη
Cookies βανίλιας με κομμάτια σοκολάτας
12345678910...12
Η Ντίνα Νικολάου και η Τίνα Webb εντυπωσιάζουν με δροσερά τράιφλ
Αριστερά: Τράιφλ black forest
Δεξιά: Τράιφλ με μοσχολέμονο
12345678910...12
Ο Γρηγόρης Γαστεράτος φτιάχνει γλυκά με ελληνικά τυριά.
Αριστερά: Ψημένο τσιζκέικ με κατίκι Δομοκού
Δεξιά: Κιουνεφέ με φορμαέλα ή ταλαγάνι
12345678910...12
Επισκεφθήκαμε τον Αλέξανδρο Κόκκορη στο «I love cupcakes» για να φτιάξουμε βήμα-βήμα τούρτα-cupcake.
234567891011...12
Κέικ με φρούτα από τον Γρηγόρη Γαστεράτο.
Αναποδογυρισμένο κέικ με βύσσινα
3456789101112
Σιροπιαστά με φύλλο κρούστας από τους Δημήτρη Λεμοντζόγλου και Άγγελο Κάρδαρη.
Αριστερά: Σαραγλάκια με καρύδια
Δεξιά: Μπακλαβάς με φυστίκι Αιγίνης
456789101112
Η Νένα Δημητρίου βγαίνει έξω για να βρει τα πιο προχωρημένα κοκτέιλ και τα πιο νόστιμα επιδόρπια εστιατορίων.
56789101112
Επιστρέφουμε στη Βαρκελώνη για να δούμε αν οι κάτοικοί της διατηρούν ανέπαφη τη στενή τους σχέση με τα γλυκά.
6789101112
Αξιοποιούμε τα μούσμουλα που βρίσκονται στα καλύτερά τους αυτή την εποχή για να φτιάξουμε γλυκό του κουταλιού, μαρμελάδα, κομπόστα, ζελέ και λικέρ.