1234...9
Ο Βέλγος pastry σεφ Στέφεν Σιβέ αποφασίζει να αναδείξει τη σαντιγί ως τη μεγάλη πρωταγωνίστρια εντυπωσιακών δημιουργιών για κάθε περίσταση.
Φανταστική τούρτα με σαντιγί καρύδα και ακτινίδια
12345...9
Τρεις λαχταριστές στρώσεις από σαντιγί,γκανάς και φράουλες!
Εντυπωσιακή δίχρωμη τούρτα με φράουλες
123456...9
Ο Τάσος Τυρανόπουλος πειραματίζεται με κρέμες διαφορετικών χρωμάτων και φτιάχνει τα πιο πρωτότυπα προφιτερόλ.
Αριστερά: Προφιτερόλ μπλακ φόρεστ
Δεξιά: Προφιτερόλ με λεβάντα και μέλι
1234567...9
Τα ξανθά μπράουνι, λέγονται μπλόντι και στο τεύχος Ιουνίου μπορούμε να τα απολαύσουμε σε πολλούς δημοφιλείς συνδυασμούς δια χειρός Αλέξανδρου Κόκκορη.
Αριστερά: Μπλόντι με κεράσια και σοκολάτα
Δεξιά: Μπλόντι με μπανάνες και γκανάς σοκολάτας
12345678...9
Γίνεται να φτιάξεις νόστιμες και όμορφες τούρτες με κρέπες; Κι όμως....
Αριστερά: Τριώροφη τούρτα με κρέπες και κρεμ μουσελίν
Δεξιά: Τούρτα με κρέπες red velvet
123456789
Κρέπες ολικής άλεσης με ανθότυρο, μέλι και καρύδια
123456789
Από μους καρπούζι μέχρι μπανάνας με καραμελωμένα φουντούκια, τα δροσερά κρεμώδη επιδόρπια, σίγουρα θα ενθουσιάσουν.
Οι Άγγελος Κάρδαρης και Δημήτρης Λεμοντζόγλου φτιάχνουν για τις Γλυκες Ιστορίες μους καρπούζι με ροδόνερο και γιαούρτι
23456789
Αριστερά: Μους μπανάνα με καραμελωμένα φουντούκια
Δεξιά: Δίχρωμη μους σοκολάτας με ακτινίδιο και τσίλι
3456789
Ο Γρηγόρης Γαστεράτος μετατρέπει το ζουμερό ροδάκινο σε μαρμελάδα, λικέρ, παγωτό, κέικ, κομπόστα, τάρτα και άλλα κλασικά και αγαπημένα γλυκά.
Κέικ με ροδάκινα κομπόστα