1234...9
Ευφάνταστες τούρτες παγωτό με ή χωρίς παγωτομηχανή από τον Τάσο Τυρανόπουλο.
Αριστερά: Τούρτα παγωτό σοκολάτα και στρατσιατέλα μαύρης σοκολάτας σε μπράουνι
Κέντρο: Τούρτα παρφέ με πραλίνα φουντουκιού, παρφέ αρωματισμένο με λεμόνι σε βάση μπισκότο φουντουκιού
Δεξιά: Τούρτα με παρφέ φιστίκι και σοκολάτα γάλακτος σε βάση από ντακουάζ σοκολάτας και βύσσινα
12345...9
Τρεμουλιαστά πολύχρωμα επιδόρπια με κρέμα και ζελέ δια χειρός Γρηγόρη Γαστεράτου.
Αριστερά: Δίχρωμο γλυκό με ζελέ από λάϊμ και κρέμα καρύδας
Κέντρο: Κόκκινο ζελέ με σαντιγί
Δεξιά: Δροσερό τζιζκέϊκ με ζελέ φρούτων
123456...9
Ο Άγγελος Κάρδαρης και ο Δημήτρης Λεμοντζόγλου μας προτείνουν παγωμένα σομπέ που όμοιά τους δεν υπάρχουν.
1234567...9
Στροφή στην παράδοση. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αξιοποιεί το σταφύλι φράουλα με ένα σωρό γευστικούς τρόπους.
Αριστερά: Τάρτα με μαρμελάδα και σταφύλια
Κέντρο: Μους λευκής σοκολάτας με κουλί σταφυλιού
Δεξιά: Μαρμελάδα σταφύλι
12345678...9
Ο Στέφεν Σιβέ εντυπωσιάζει με τις καλοκαιρινές του πάβλοβες.
Αριστερά: Πάβλοβα με κρέμα σοκολάτα και βερίκοκα
Δεξιά: Πάβλοβα με φιστίκι Αιγίνης και κρέμα μελιού
123456789
Μάφιν για όλες τις ώρες.
Αριστερά: Μάφιν μπανάνα
Κέντρο: Μάφιν με μυρτίλλα
Δεξία: Σοκολατένια μάφιν με κομμάτια σοκολάτας
123456789
Κλασική αξία τα γαλλικά μπισκότα.
Αριστερά: Γατίσιες γλώσσες
Δεξιά: Ροζ μπισκότα της Ρεμς
23456789
Η Νίκη Θεοδωροπούλου στο «Μελίκρατον» της Σύρου μεταμορφώνει το τσιζκεϊκ.
Τούρτα τσιζκεϊκ με βερίκοκα
3456789
Λεμονάτο παστελάκι με άρωμα Κυκλάδων στα «Γλυκαρώματα» της Σερίφου.
Δεξιά: Τζένη και Μπέτυ επι το έργον