1234...7
Αφιέρωμα στο καταΐφι
Ξεκινάμε από το παραδοσιακό και καταλήγουμε σε «κάπκεϊκ». Ενδιαμέσως παίρνουμε γεύση από εκμέκ, γιαννιώτικο και σοκολατένιο.
12345...7
Κέικ γεμιστά
Πληθωρικά, αλλά όχι αποτρεπτικά ογκώδη, ζουμερά και πεντανόστιμα, γίνονται εύκολα και τρώγονται ακόμη ευκολότερα. Δοκιμάστε και τα επτά!
123456...7
Τάρτες φθινοπώρου
Εχουμε αδυναμία σε αυτό το γλυκό και φαίνεται. Χίλιες αφορμές ψάχνουμε για να πειραματιστούμε κάθε φορά με νέους συνδυασμούς γεύσεων· λίγο πιο «ζεστούς» πλέον, λόγω εποχής.
1234567
Donuts κάθε λογής
Μεγάλη πέραση έχουν τον τελευταίο καιρό, εξ ου και άπειρα εξειδικευμένα μαγαζιά ξεφυτρώνουν στις γειτονιές. Εμείς σας προτείνουμε τις σπιτικές εκδοχές τους, ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που καταναλώνετε.
1234567
Παιδικές γεύσεις
Για επιβράβευση με αφορμή τους πρώτους καλούς βαθμούς που έφεραν από το σχολείο ή για το πάρτι του Σαββατοκύριακου, φτιάχνουμε μίνι κεράσματα και γλυκά σνακ.
1234567
Στροφή στην παράδοση: κυδώνι
Στυφά στη γεύση, σκληρά και δύσκολα στο καθάρισμα, είναι τα «χρυσά μήλα» της Εριδος όσον αφορά τη νωπή εκδοχή τους. Ομως στο μαγείρεμα, και ακόμη περισσότερο στη ζαχαροπλαστική, αποκτούν θεϊκές ιδιότητες...
1234567
Ο Αρτέμης Παπαδόπουλος (διπλώνει και) ξεδιπλώνει το μυστήριο του Κουίν Αμάν