1234...7
Σπιτικά μπισκότα από την αρχή μέχρι το τέλος
Τι θα λέγατε να φτιάχναμε μόνοι μας Oreo, Digestive, πτι μπερ ή σπέκουλος για τa αγαπημένa μας τσίζκεϊκ, τράιφλ, κάπκεϊκ;
12345...7
Σοκολάτα με εξωτικά φρούτα
Μας ενθουσίασε τόσο πολύ αυτό το θέμα, που ζητήσαμε από τον ίδιο τον σεφ πατισιέ της «Ηπειρώτισσας» να μας φτιάξει τα γλυκά και τα φωτογραφίσαμε επιτόπου. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη φιλοξενία.
123456...7
Γλυκά με ελαιόλαδο
Μια σαφώς πιο υγιεινή και θρεπτική επιλογή από το βούτυρο, ο θησαυρός αυτός της ελληνικής γαστρονομίας μπορεί να αξιοποιηθεί σε κουλουράκια, κέικ, τάρτες, παξιμάδια, μους, παγωτά και άλλα πολλά.
1234567
Kρουασάν για πρωινό
Αν και μόνο η ιδέα των πολύωρων αναμονών σάς κάνει να τρέχετε στο σούπερ μάρκετ για να τα αγοράσετε έτοιμα, σκεφτείτε πόσο πιο αγνά θα είναι τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για να τα φτιάξετε. Επίσης, μια ματιά στις συνταγές θα σας πείσει ότι τελικά δεν είναι καθόλου δύσκολη διαδικασία.
1234567
Παράδοση: Γλυκά με τριαντάφυλλο
Πόσο νόστιμο είναι στα λουκούμια αλλά και ως γλυκό του κουταλιού! Ευκαιρία να το αξιοποιήσουμε και σε άλλες παρασκευές.
1234567
5 χρόνια «Γλυκές Ιστορίες»
Από το επόμενο τεύχος ο νεαρός ζαχαροπλάστης Γιάννης Νέγκογλου θα μοιράζεται μαζί μας τις συνταγές του. Για το καλωσόρισμα, εύχεται στις πεντάχρονες «Γλυκές Ιστορίες» τα Χρόνια Πολλά με μια ανοιξιάτικη δημιουργία.
1234567
Μια παγωμένη τάρτα με παρφέ βερίκοκα
Συναντήσαμε τον σεφ πατισιέ των «Gazi College» στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα, αφενός μεν για να τον γνωρίσουμε καλύτερα, αφού θα προστεθεί στην ομάδα ζαχαροπλαστών των «Γλυκών Ιστοριών», αφετέρου δε για να φτιάξουμε βήμα-βήμα ένα δροσερό και φίνο επιδόρπιο.