Η ζάχαρη άχνη και το food styling
Μια μικρή ποσότητα ζάχαρης άχνης πασπαλισμένης πάνω από ένα κέικ, φοντάν, τούρτες, τάρτες, μπράουνι κ.λπ. μπορεί να κρύψει κάποιες ατέλειες στην όψη τους ή να τονίσει κάποια χαρακτηριστικά τους.
Το μυστικό είναι να πασπαλίζουμε πάντα την τελευταία στιγμή, λίγο πριν σερβίρουμε, γιατί, αν το γλυκό είναι κρεμώδες, η άχνη θα απορροφηθεί. Για τον ίδιο λόγο, δεν πασπαλίζουμε γλυκά όσο είναι ζεστά, ούτε όσα θα μπουν στο ψυγείο.