Το γλυκό του Σ/Κ

Σουφλέ τυριού με καρπούζι και πεπόνι

{
Φωτογραφίες ΆΛΚΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
}

Πριν αποχαιρετήσουμε τα καλοκαιρινά φρούτα, ετοιμάζουμε βήμα-βήμα ένα υπέροχο σουφλέ.

Υλικά
  • 230 γρ. τυρί κρέμα, τύπου Φιλαδέλφεια
  • 85 γρ. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (2 κουτ. σούπας)
  • ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο)
  • λίγο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) για άλειμμα
  • ζάχαρη για τις φόρμες

Για το σερβίρισμα

  • πεπόνι ή καρπούζι ή και τα δύο, κομμένα σε κομμάτια
  • μέλι
Μερίδες 4
Προετοιμασία 10΄ Ψήσιμο 20΄
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ