Σουφλέ τυριού με καρπούζι και πεπόνι
Πριν αποχαιρετήσουμε τα καλοκαιρινά φρούτα, ετοιμάζουμε βήμα-βήμα ένα υπέροχο σουφλέ.
Υλικά
- 230 γρ. τυρί κρέμα, τύπου Φιλαδέλφεια
- 85 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (2 κουτ. σούπας)
- ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο)
- λίγο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) για άλειμμα
- ζάχαρη για τις φόρμες
Για το σερβίρισμα
- πεπόνι ή καρπούζι ή και τα δύο, κομμένα σε κομμάτια
- μέλι
Μερίδες 4
Προετοιμασία 10΄ Ψήσιμο 20΄
(0)
Σχολιάστε