Βήμα - Βήμα

Τούρτα με σαβουαγιάρ και πανακότα

{
Φωτογραφίες ΆΛΚΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
}

Μια δροσερή τούρτα για τους εορτάζοντες του Αυγούστου.

Υλικά
  • 1 πακέτο σαβουαγιάρ
  • 100 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
  • φράουλες για σερβίρισμα

Για την πανακότα

  • 600 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 100 γρ. φρέσκο γάλα
  • 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 10 γρ. φύλλα ζελατίνης (2 των 5 γρ. ή περισσότερα μικρότερου βάρους)
Μερίδες 6
Προετοιμασία 20΄ Αναμονή 2 - 3 ώρες
(0) Σχολιάστε
(1) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ