Βήμα 1
Συγκεντρώνουμε τα υλικά για την πανακότα.
Βήμα 2
Αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη και τη βάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βήμα 3
Εν τω μεταξύ, βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν σε ένα σκεύος με κρύο νερό και λίγα παγάκια.
Βήμα 4
Παράλληλα ετοιμάζουμε ένα κρύο μπεν μαρί, βάζοντας ένα μεταλλικό μπολ μέσα σε ένα μεγαλύτερο μπολ που έχουμε γεμίσει με παγάκια.
Βήμα 5
Μόλις το μείγμα της κατσαρόλας αρχίσει να φουσκώνει, το αποσύρουμε από τη φωτιά, στύβουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Βήμα 6
Αδειάζουμε την κρέμα στο μπολ που έχουμε τοποθετήσει πάνω από τα παγάκια και την αφήνουμε να κρυώσει και να πήξει ελαφρώς, ανακατεύοντας πού και πού.
Βήμα 7
Στο μεταξύ απλώνουμε σαβουαγιάρ σε μια μακρόστενη φόρμα ή τσέρκι (χρησιμοποιούμε όσα χρειάζεται για να καλυφθεί ο πάτος).
Χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε μεγάλη μακρόστενη φόρμα, π.χ. για τερίνα ή για κέικ ή τσέρκι. Ανάλογα με το μέγεθος, ίσως περισσέψουν σαβουαγιάρ, ενώ αν ο πυθμένας είναι κάπως στενός, μπορεί να χρειαστεί να τα κόψουμε για να χωρέσουν. Τα στρώνουμε το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς κενά, με τη ζαχαρωμένη επιφάνεια προς τα πάνω.
Βήμα 8
Τα ραντίζουμε με το μισό κρύο γάλα, για να μαλακώσουν, προσέχοντας να μη μουσκέψουν πολύ, γιατί θα διαλυθούν. Επειτα τα βάζουμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη, πριν ρίξουμε την πανακότα.
Βήμα 9
Αδειάζουμε από πάνω την πανακότα. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα σαβουαγιάρ και τα ραντίζουμε με το υπόλοιπο γάλα. Αφήνουμε την τούρτα στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες.
Βήμα 10
Κόβουμε σε κομμάτια και συνοδεύουμε με φράουλες.